Tietoa meistä

Maalausliike JV Arvola on keskittynyt peltikattojen ensi-, huolto-, ja korjausmaalauksiin. Maalarimestarityönäytöt on tehty vuosina 2006-2009 peltikattomaalauksiin ja talonmaalauksiin omilla työmailla. Puujulkisivumaalauksia teen ensihuolto- ja korjausmaalauksina MaalausRYL 2012 mukaisesti. Kaikki työni ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia, joten kuluttaja-asiakas saa merkittävän alennuksen maalaustöiden osuudesta!

Korjausmaalauksien yhteydessä erikoisalaani kuuluu myös kattotarkastukset, peltikattopaikkaukset ja kattoläpivientien tiivistykset. Puujulkisivuissa lahovauriokorjauksia vaativat timpurintyöt ja ikkunakunnostukset onnistuvat korjausmaalausurakan yhteydessä. Viimeiset 20 vuotta olemme keskittyneet pelkästään talon ulkopuolisiin rakenteisiin. Vanhat kunnon konesaumakatot ovat mielikohteitani, joita haluan pelastaa tuleville sukupolville nähtäväksi kunnollisesta ja hyvästä työ- ja materiaaliosaamisesta.

Nykyään 80 % töistäni tulee vanhojen töiden perusteella ja vanhojen työkohdetilaajien suosituksesta. Asiakaskuntani koostuu yksityistalouksista ja asuntoyhtiöistä, joissa on ammattitaitoa valita laadukkain ja paras ratkaisu. Maalauksen ajankohtaa säätelee rakennuksen huoltotarve ja asiakkaan

Nosto- ja pesukalustomme

Meiltä löytyy Suomen laajin nostokalusto yrityksemme kokoon nähden. Nostokalusto on erityisen ulottuva ja kulkee vaikeammassakin maastossa. Myös korkeapainepesuihin tarkoitetut pesurit ja ruiskut ovat osa laajaa kalustoamme. 

Leguan 125 4WD
Leguan 125 4WD
Leguan 130 4WD
Useampi Saksi -henkilönostin (kuvassa Saxi 4)

Maalarimestarin ammattitaidolla

Pintakäsittelyalalla toimivista ammattilaisista vain alle prosentti voi käyttää ammattinimikettä maalarimestari. Vain maalarimestarin erikoisammattitutkinnon hyväksytysti suorittaneet henkilöt saavat luvan käyttää nimikettä. Kuulun myös Tampereen Mestarikiltaan. Mestarikillan toiminnan tarkoituksena on mm. käsityöammattien arvostuksen kohottaminen, korkean ammattitaidon ylläpitäminen ja koulutuksen kehittäminen.

Scroll to Top