Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Yritys

Yleistä

Maalausliike JV Arvola on keskittynyt peltikattojen ensi-, huolto-, ja korjausmaalauksiin. Maalarimestarityönäytöt on tehty vuosina 2006-2009 peltikattomaalauksiin ja talonmaalauksiin omilla työmailla. Puujulkisivumaalauksia teen ensihuolto- ja korjausmaalauksina MaalausRyl 2012 mukaisesti. Kaikki työni ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia, joten kuluttaja-asiakas saa merkittävän alennuksen maalaustöiden osuudesta!

Korjausmaalauksien yhteydessä erikoisalaani kuuluu myös kattotarkastukset, peltikattopaikkaukset ja kattoläpivientien tiivistykset. Puujulkisivuissa lahovauriokorjauksia vaativat timpurintyöt ja ikkunakunnostukset onnistuvat korjausmaalausurakan yhteydessä. Viimeiset 10 vuotta olemme keskittyneet pelkästään talon ulkopuolisiin rakenteisiin. Vanhat kunnon konesaumakatot ovat mielikohteitani, joita haluan pelastaa tuleville sukupolville nähtäväksi kunnollisesta ja hyvästä työ- ja materiaaliosaamisesta.

Nykyään 80 % töistäni tulee vanhojen töiden perusteella ja vanhojen työkohdetilaajien suosituksesta. Asiakaskuntani koostuu yksityistalouksista ja asuntoyhtiöistä, joissa on ammattitaitoa valita laadukkain ja paras ratkaisu. Maalauksen ajankohtaa säätelee rakennuksen huoltotarve ja asiakkaan toivomukset.

Nostokalusto

Olemme sijoittaneet omaan henkilönostinkalustoomme koko maalaushistorian ajan. Tällä hetkellä nostokalustoomme kuuluu kaksi tikasautoa, kaksi Dexteriä, Brontto, Leguan ja useita saxi tyylisiä henkilönostimia. Maalaus- ja korkeapainepesupuolella meillä on riittävä määrä ruiskuja ja pesureita.

Projektipäällikkö omalla työmaalla

Olemme aloittaneet uuden toimintamallin, jossa asiakas voi halutessaan osallistua sovittuihin työvaiheisiin. Projektipäällikkö omalla työmaalla konseptia kannattaa kysyä, jos perheessä on halua osallistua talon ulkomaalaukseen. Kaikki työvaiheet ja työtavat tulevat valvonnan alaiseksi. Oikeat työvaiheet ja riittävät työsuoritukset oikeilla aineilla ja neuvoilla mahdollistavat hyvä lopputuloksen. Henkilönostimien ja telineiden hankinta ja käyttöopastus sekä maalaustarvikkeiden ja työlaitteiden toimittaminen onnistuvat kauttamme sujuvasti.

Maalarimestarin ammattitaidolla

Pintakäsittelyalalla toimivista ammattilaisista vain alle prosentti voi käyttää ammattinimikettä maalarimestari. Vain maalarimestarin erikoisammattitutkinnon hyväksytysti suorittaneet henkilöt saavat luvan käyttää nimikettä. Kuulun myös Tampereen Mestarikiltaan. Mestarikillan toiminnan tarkoituksena on mm. käsityöammattien arvostuksen kohottaminen, korkean ammattitaidon ylläpitäminen ja koulutuksen kehittäminen.